Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Donateursdag in Oostelbeers

13 oktober @ 14:00 - 16:30

Op zaterdag 13 oktober 2018 vindt de jaarlijkse donateursdag plaats op de Beersche Hoeve, het bedrijf van René Groenen en Gineke de Graaf. Vanaf 14:00 uur bent u van harte welkom. Na ontvangst met koffie, thee en een welkom door het bestuur van Stichting Zaadgoed neemt René Groenen ons mee voor een rondleiding over het bedrijf. Het programma duurt tot ongeveer 16:30 uur. I.v.m. de catering is vooraf aanmelden gewenst.

Aanmeldformulier donateursdag

Contact Us
(Geef bij meer dan 4 personen bij overige opmerkingen even op met hoeveel mensen u verwacht te komen)
De donateursdag is speciaal voor onze donateurs, word ook donateur!

Steun Stichting Zaadgoed en de pioniers in biologische veredeling. Zaadgoed is deel van ons cultureel erfgoed en komt voort uit duizenden jaren veredeling. Wat ooit in handen was van vooral boeren en tuinders is sinds de laatste decennia voor ruim de helft in handen gekomen van nog maar 10 multinationals, zoals Monsanto. Tegelijk wordt het aanbod van verschillende rassen steeds kleiner, omdat het voor deze bedrijven commercieel interessanter is om te werken aan een beperkt aantal rassen waar zij patent op hebben.

Voor € 20 euro per jaar bent je al donateur van Stichting Zaadgoed en ondersteun je de pioniers op het gebied van biologische veredeling.

Gegevens

Datum:
13 oktober
Tijd:
14:00 - 16:30
Evenement Tags:

Locatie

De Beersche Hoeve
Baesterdijk 5
Oostelbeers, 5091 RA
+ Google Maps
Website:
http://www.debeerschehoeve.nl